Zen de Zomer in

Wat een geweldig goed idee dat jij ook zin hebt in Zomer Zen!

Wat:                    Workshop Zomer Zen
Wanneer:           26 juni van 9:30 – 12:00
Waar:                  Details na aanmelding
Kosten:               Vrijwillige bijdrage

Voel jij al de warme zonnestralen je lichaam verwarmen en hoe alle stress van je afglijdt. Zie jij jezelf al liggen op een zachte strandhanddoek, omringd door het geluid van golven die zachtjes tegen de kust slaan, en een lichte bries die door je haar waait. Met een koel drankje in de hand en een goed boek binnen handbereik, kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, en je onderdompelen in een wereld van rust en ruimte. Je hoeft aan niets anders te denken dan aan het hier en nu (dit kan natuurlijk ook prima tijdens een vakantie in de bergen en bossen). Die vakantie heb je meer dan verdiend om weer helemaal op te laden van al het harde werk dat je hebt verricht.

Maar zoals bij veel dingen wil de realiteit soms tegenvallen…
Krijg je al stress van het idee wat er nog allemaal af moet voordat je op vakantie kunt gaan? Worden de lontjes in huis collectief korter in de maand voor de vakantie? Is de behoefte aan een pyjamadag zo groot dat dit al op de maandag wordt voorgesteld voor de volgende dag? En herinner je je nog te goed de vorige zomer toen iedereen vol energie weer aan de slag ging na de vakantie, jij minstens nog een volle week moest bijkomen?

Inhoud workshop
Tijdens deze workshop maak je kennis met de spiertest en simpele technieken uit de kinesiologie om effectief stress te verminderen. Hierdoor werk je aan een zo optimaal mogelijke balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Wist je dat er een vitamine D-punt bestaat waarmee je kunt zien of je vitamine D-peil up-to-date is? Ook laat ik je zien welke acupressuurpunten ervoor zorgen dat je het effect van een jetlag kunt verminderen. En, wees gerust, er is ook een snelcorrectie voor de minder geduldige mens onder ons. Ten slotte test je of je nog ondersteuning nodig hebt van een remedie of een steen zodat ook jij deze zomer Zen zindert.

Meld je aan via de email: laatjelijfpraten@gmail.com, of vul onderstaande formulier in.