Over mij

Over mij

 

 

Toen ik Kinesiologie voor het eerst ervaarde,

dacht ik: ‘wat is dit toch voor een magie?’. Vol verwondering over mijn eigen innerlijke richtingaanwijzer ervaarde ik na elke behandeling veranderingen in mijzelf en mijn leven. Soms waren deze klein, soms waren deze groot. Ik leerde beter luisteren naar mijn lichaam, accepteerde meer dat mijn gevoelens er mogen zijn en stap voor stap paste ik praktische handvatten toe om dingen anders of juist niet aan te passen. Van iemand die na een intensief herstelproces nog erg gebukt ging onder wat er allemaal niet was uitgekomen van mijn verwachtingen over het grote mensen leven, ging ik mijn toekomst weer aan. Dankzij behaalde resultaten, maakte ik de keus om Kinesioloog te worden en begon in 2014 aan de vierjarige HBO-opleidinge tot Kinesioloog aan de Nederlandse school voor Kinesiologie (NSK).

Ondertussen leerde ik mijn man kennen, en wonen we nu gelukkig getrouwd samen, met twee dochters in Oosterbeek. Veranderingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden zonder Kinesiologie actief in mijn leven te integreren.

 

Verwonder jezelf

Tot op de dag van vandaag verwonder ik mij er tijdens elke behandeling weer over via welke route er antwoord komt om de hulpvraag, klacht of het doel van de cliënt verder op weg te helpen. Is er meer inzicht nodig? Praktische handvatten? Een acupressuurpunt, reflexbeweging, remedie ter ondersteunining of begeleiding? Elke keer weer is het precies datgene wat jouw lijf je wilt zeggen, onder de ruis van alle dag door. Daarmee is het ook op jou afgestemd en op niemand anders.

Om informatie over datgene waaraan we tijdens een consult werken, op te halen, gebruik ik de spiertest. De spiertest is een methodiek die binnen de Kinesiologie centraal staat (zie ook Kinesiologie). Kinesiologie werkt inclusief en sluit geen andere behandelwijzen uit, regulier noch alternatief. Kinesiologie werkt aanvullend aan al dat er is en bevordert zo een positieve gezondheids- en welzijnsbeleving.

Super Efficient

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Deeply Committed

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Highly Skilled

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Keith Marshall

Designer

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client Service