Over mij

Mijn naam is Olga van de Mortel, ik ben getrouwd en samen hebben we twee dochters. We wonen sinds juni 2019 in Oosterbeek.

Toen ik in 2012 in aanraking kwam met Kinesiologie dacht ik: ‘wat is dit toch voor een magie?’. Ik was zo verwonderd over mijn eigen innerlijke richtingaanwijzer, en natuurlijk tevreden met de behaalde resultaten, dat ik besloot aan de Nederlandse school voor Kinesiologie (NSK) de vierjarige HBO-opleiding tot Kinesioloog te volgen. Tot op de dag van vandaag verwonder ik mij nog steeds via welke route er tijdens de behandeling antwoord komt om de klacht of het doel van de cliënt verder op weg te helpen. Of er meer inzicht nodig is of praktische handvatten, het is precies datgene wat jouw lijf je wilt zeggen, onder de ruis van alle dag door. Daarmee is het op jou afgestemd en op niemand anders.

Om met jouw lijf te praten gebruik ik de spiertest, een methodiek die binnen de Kinesiologie centraal staat (zie ook Kinesiologie). Kinesiologie werkt inclusief en sluit geen andere behandelwijzen uit, noch regulier noch alternatief. Kinesiologie werkt ondersteunend aan al dat er is en bevordert zo een positieve gezondheids- en welzijnsbeleving.

Naast Kinesiologie zet ik, wanneer nodig, ook technieken in die ik heb geleerd tijdens andere cursussen:

  • Masgutova Neurosensorisch Reflex Integratie (MNRI)
  • Blomberg Rhytmic Movement Training  (BRMT)
  • Krachtenspel (van C. van Schasfoort)
  • Acces Bars (Accescounciousness)
  • Kruidencursus basis, gevorderd, verdieping (Marry’s te Beekbergen)