Praktijkinformatie

Welkom op de website van De Rode Maan. Vanaf medio september 2017 is mijn praktijk voor Kinesiologie geopend. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd als HBO-kinesioloog aan de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK) waar ik tot allround Kinesioloog ben opgeleid. Je bent van harte welkom voor een behandeling.

De Rode Maan staat volgens de eeuwenoude cultuur van de Maya’s voor zelfvertrouwen. Vertrouwen om je diepste gevoel de ruimte te geven. De betekenis van dit zonnezegel deelt een sprekende overeenkomst met Kinesiologie, namelijk dat al wat je meemaakt (good and bad) wordt opgeslagen in je systeem. Door je gevoel te laten stromen kun je jezelf zuiveren, en onderdrukte energie kan weer in beweging komen zodat je jezelf kan voelen zoals je echt bent. Mijn interesse voor de Maya’s en de geboorte van mijn dochter (ook een rode maan) zorgden ervoor dat ik plotsklaps een naam voor mijn praktijk wist.

Afspraak
Een afspraak kun je maken door te mailen naar laatjelijfpraten@gmail.com of te bellen met 0611516497. Ik kan je vanalles vertellen over wat Kinesiologie is en wat het voor je kan doen (zie ook Kinesiologie). Het werkt echter het best door het gewoon te ervaren. Ik zie je graag!

Dit zijn mijn tarieven: 
Intake & eerste consult (90 min)    – € 85,-
Vervolgconsult (60 – 75 min)            – € 70,-
Avond of weekendconsult                  – € 80,-
Orienterend gesprek (optioneel – 30 min) – gratis

Met deze investering in jezelf, stel je jezelf in staat om vanuit vertrouwen goede keuzes te maken waardoor je stappen kan zetten richting jouw doel.

De behandeling

Bij de behandeling bespreken we eerst kort de klacht of het doel waaraan jij op dat moment wilt werken. Daarna gaan we aan de slag met het testen van de spieren. We testen deze spieren liggend op een behandeltafel of staand, gekleed en wel. Jouw lijf geeft aan waar er een onbalans zit en wat er nodig is om te kunnen herstellen. Hierna kun je of zelf verder met het doel, heb je meer inzicht verkregen, is je klacht verminderd of ervaar je dit als zodanig.

Een behandeling vraagt een actieve deelname, er kan dus ook ‘groeiwerk’ mee naar huis worden gegeven om het doel of de klacht gedurende een tijdje te ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan het dagelijks maken van een bepaalde beweging, het masseren van een bepaald acupressuurpunt, of het advies om bepaalde voeding wel of juist niet te eten. Tijdens een volgende behandeling wordt kort besproken hoe het sinds de vorige behandeling is gegaan.

Het aantal behandelingen dat nodig is om weer in beweging te komen is meestal beperkt en stellen we altijd in onderling overleg vast.

Praktijkinformatie
Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond aan Hilhorstweg 36 te Oosterbeek. De praktijk is wisselend geopend. Per email kunnen we een geschikt moment in de week vinden. Mocht je niet in staat zijn om naar mijn praktijk te komen, dan kan ik, mits in de buurt, ook op huisbezoek komen. Wil je meer informatie over een behandeling of heb je andere vragen, mail gerust naar laatjelijfpraten@gmail.com. Vanaf 1 januari 2021 ben ik elke donderdag werkzaam in Praktijk Libra te Velp.